Anmäl dig här

Under Vårterminen 2019 åker vi ännu en gång till Sankt Jörgen Park i Göteborg. Det blir en lördag fylld av sång, energi och återhämtning. I vacker miljö, med god mat och varma bad! Anmäl ditt intresse redan nu så får du information när datum är bokat. 

En lördag på Sankt Jörgen Park i Göteborg fylls med körsång, sångteknik och sångterapi & röstyoga-inspirerat pass. Räkna med en avslappnande tillflykt till lyxig miljö, varma bad, relax och god mat i kombination med sång i alla möjliga former!

Om man vill komplettera sin upplevelse med exempelvis en behandling går det bra att boka in detta mellan 13.00 och 15.30 när vi njuter av varma bad och relax i pool-loungen. Boka det i god tid direkt med Sankt Jörgen Park.

Några av de utvärderande kommentarerna efter tidigare Singing Escape:

“Underbar blandning av sång, röstteori, röstterapi, vila och aktivitet. Underbar mat, vackra lokaler”

“En underbar helg. Stimulerande och inspirerande variation av olika röstaktiviteter. En go blandning för att hålla orken uppe. Rösten mår bra och har inte känt rösttrötthet på hela helgen”.

Singing escape: En lördag under vårterminen 2019 

Utöver sångpassen ingår: 

Lördag:

  • Lunch med rawfoodinfluenser
  • Fikabuffé på eftermiddagen
  • Varma bad och relax i pool loungen
  • Fritt inträde till Sankt Jörgen Parks gym och utegym. 

Obs! Logi ingår inte.

Tider:

Lördag: 9.00-18.00

Sångpassen är uppbyggda på ett förebyggande sätt för att vi ska kunna använda rösten hela dagen. Om man har problem med rösten bör man trots det avstå detta evenemang. Då rekommenderas antingen enskilda sånglektioner eller sångterapi i Sångfokus övriga verksamhet. 

Pris: 1550 kr

Hela dagen genomsyras av avkoppling fri från krav och måsten. Alla är välkomna. Nybörjare som rutinerade!

Sankt Jörgen Park resort hittar du här.