Röstutveckling

Känner du dig begränsad i din röst? Jobbar du inom ett yrke där röstbelastningen är hög? Eller får du ont i halsen efter att ha pratat mycket? Då är detta något för dig!

Att kunna utnyttja sina röstresurser på ett hälsosamt sätt är viktigt oavsett om det handlar om att slutföra en stor affär, entusiasmera en publik eller för att kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Att kunna använda sin röst på ett ändamålsenligt sätt är ett viktigt verktyg i många yrken. Oavsett om du jobbar med föreläsningar eller har svårt att göra dig hörd på jobbet, bokstavligt talat, har Sångfokus koncept för röstutveckling & röstvård som passar många yrkeskategorier.

Sångfokus har stor erfarenhet av att jobba med personer ur många yrkesgrupper, allt från föreläsare & präster till personer som är otrygga i sina röster.

Sångfokus kommer ut till arbetsplatsen och jobbar med röstutveckling och röstvård både i grupp och enskilt. Det finns också möjlighet att komma till Sångfokus studio i Alingsås eller jobba via skype.

Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er.

Namn och efternamn*

Mobilnummer*

Fullständig adress*


E-post*

Anmälan / beställning privatperson:Anmälan företag/skola/kör:Meddelande

Är du under 18år behövs målsmans underskrift, klicka så kommer en pdf på mail.

Jag önskar att INTE få löpande information om kurser och event, som skulle vara intressant för mig: