Röstutveckling för arbetsplatsen

Sångfokus röstutveckling för arbetsplatsen är ett koncept som är särskilt anpassat för att vara tillgängligt och användbart i ditt jobb. Känner du dig begränsad i din röst? Jobbar du inom ett yrke där röstbelastningen är hög? Eller får du ont i halsen efter att ha pratat mycket? Då ska du inte missa denna möjlighet till kompetens- och personlig utveckling!

Att kunna utnyttja sina röstresurser på ett hälsosamt sätt är viktigt oavsett om det handlar om att slutföra en stor affär, entusiasmera en publik eller för att kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Att kunna använda sin röst på ett ändamålsenligt sätt är ett viktigt verktyg i många yrken. Oavsett om du jobbar med föreläsningar eller har svårt att göra dig hörd på jobbet, bokstavligt talat, har Sångfokus koncept för röstutveckling & röstvård som passar många yrkeskategorier.

Sångfokus Röstutveckling för arbetsplatsen

Sångfokus Röstutveckling för arbetsplatsen är ett koncept som bygger på tillgänglighet, där det ska vara enkelt att kontinuerligt jobba med din röst. Det innehåller följande delar:

 • Skype eller zoom-lektioner som vi bokar in på din rast eller under kompetensutvecklingstid. 
 • Sångfokus online-material, tillgängligt att använda på rasten såväl som i bilen på väg hem. 

Sångfokus har stor erfarenhet av att jobba med personer ur många yrkesgrupper, allt från föreläsare & präster till personer som vill utveckla sina röster.

Sångfokus kan självklart komma ut till arbetsplatsen och jobbar med röstutveckling och röstvård både i grupp och enskilt. Be om en prisplan om det skulle vara intressant. Det finns också möjlighet för dig att komma till Sångfokus studio i Alingsås, som alternativ till skype/zoomlektioner. Eller varför inte testa teambuilding med en företagskör med Sångfokus Företagskör-koncept?

Se Helene Ek Bane berätta om röstutveckling för arbetsplatsen här:

  Namn och efternamn*

  Mobilnummer*

  Fullständig adress*


  E-post*

  Anmälan / beställning privatperson:  Anmälan företag/skola/kör:  Meddelande

  Är du under 18år behövs målsmans underskrift, klicka så kommer en pdf på mail.

  Jag önskar att INTE få löpande information om kurser och event, som skulle vara intressant för mig: