Företagskör

Företagskör är energigivaren som ger teambuilding till arbetsplatsen i ett roligt format. Låt företagskören bli en viktig del i företagets arbete för gemenskap, hälsa och trivsel. Medarbetarna kommer att sprudla av energi, oxytocin och dopamin efter körpassen. Vetenskapliga studier visar att körsång skapar just detta. Väldigt effektivt dessutom.

Sångfokus har stor erfarenhet inom körsång som passar alla, oavsett sångvana. Det är enkla stämmor som snabbt ger ett snyggt resultat. Därför passar Sångfokus upplägg särskilt bra för företaget, där medarbetarna kanske inte har möjlighet att komma varje gång.

I en företagskör får ni också möjlighet att jobba med teambuilding kontinuerligt på arbetsplatsen. Här samarbetar ni inte bara över avdelningsgränserna utan också på ett hierarki-löst sätt. Chefen sjunger tillsammans med sina anställda och alla röster är lika viktiga.

Sångfokus Företagskör genomsyras av:

  • Körsång som är anpassad för ALLA.
  • Resultat varje gång.
  • Pop, rock och visor.
  • Flexibilitet inför företagets önskemål och behov.
  • Energi och avkoppling!

Det finns också möjlighet att byta ut ett körpass mot exempelvis sångterapi eller röstyoga om kördeltagarna önskar.

Arrangemang, texter och piano inkluderas alltid i priset. Om ni har en lokal på arbetsplatsen räknas företagskör som friskvård och är skattefri enligt Skatteverket. Resor tillkommer.

Företagskör finns även tillgängligt som gruppstärkande events. Möjligheterna är oändliga!

Respons från företagskören på KappAhls huvudkontor i Mölndal:

Har aldrig varit med om något så otroligt energigivande som dessa härliga körtimmar gav. Efter varje tillfälle var jag sprudlande glad hela dagen och gick med konstant leende på läpparna. Sen var det extra kul att lära känna andra kollegor från andra avdelningar. En bra ”Ice breaker” i korridoren ?” “Jag lärde känna människor som jag inte kan komma ihåg att jag har sett tidigare, vi jobbar ju på ett ganska stort företag.” “Helt enkelt fantastisk och spot on vår ”kravprofil

Om du vill läsa mer om en studie från Oxfords universitet, som visat att körsång är den hobby-aktivitet som på kortast tid skapar gemenskap mellan deltagare, kan du göra det här.

Om du vill läsa en artikel om Natur och Kulturs företagskör i tidningen kollega kan du göra det här.

Kontakt

Maila till Sångfokus på info@sangfokus.se om du vill ha en företagskör på din arbetsplats eller vill ha ett roligt event. 

Skriv ditt namn, arbetsplats och ditt telefonnummer, så har jag all information som jag behöver.