Sångfokus Sångterapi sätter fokus på både fysisk och mental avkoppling med hjälp av sång och sångtekniska hjälpmedel. Det är en härlig, djupgående mindfulnessmetod. Räkna med återhämtande och energigivande stunder, som ger dig chansen att känna dina fysiska och mentala behov!

 

Vi använder oss av olika sångövningar och sjunger tillsammans på ett ändamålsenligt sätt för att minska stresshormonet kortisol. Samtidigt kommer vi att öka nivåerna av oxytocin och dopamin, vilka ger känslor av harmoni, lugn och gemenskap.

Det finns inga krav eller måsten och du jobbar utifrån dina förutsättningar och behov. Det spelar heller ingen roll om du har sjungit förut eller inte.

Hösten 2018 kommer vi att ha fem stycken härliga pass med Djupgående sångterapi. Dessa pass kommer att kunna kombineras med tre kompletterande och förstärkande pass av Röstyoga, i Alingsås om du vill. Två fantastiska verktyg för välmående i ett paket. Du väljer om du vill vara med på både röstyoga & sångterapi eller en av dem. Vid anmälan kan du meddela om du önskar samåka med andra deltagare från Göteborg eller Alingsås.

Några av kommentarerna från återkoppling av Sångterapi-kurserna är:

“Har hjälpt mig mycket!” “Det kändes som healing, en inre smekning. Verkligen skönt och frigörande.” “Många spänningar i kroppen släpper. Helene har stor kunskap , är lyhörd och positiv.” “Fint att se vad det gör för rösten om jag provar mjukt och försiktigt. Sedan blev det som ett exempel för hur jag kan handskas med andra saker i livet också.”

Djupgående Sångterapi i Göteborg, 5 ggr (grupp)

Kursen är förlagd var tredje söndagskväll och sträcker sig från slutet  av augusti till slutet av november.

  • Söndagen 2/9 kl 17.30-18.50
  • Söndagen 23/9 kl 17.30-18.50
  • Söndagen 14/10 kl 17.30-18.50
  • Söndagen 4/11 kl 17.30-18.50
  • Söndagen 25/11 kl 17.30-18.50
Kostnad:

Sångterapi: 1250 kr

Sångterapi och Röstyoga: 1875 kr

Plats:

I Stagevoice lokaler nära Järntorget. Norra Allégatan 8.

Anmäl dig här

Hör och se Helene berätta om Sångfokus Sångterapi här.
Läs mer om Röstyoga här