Sångterapi (göteborg)

Sångfokus Sångterapi sätter fokus på både fysisk och mental avkoppling med hjälp av sång och sångtekniska hjälpmedel. Det är en härlig, djupgående mindfulnessmetod. Räkna med återhämtande och energigivande stunder, som ger dig chansen att känna dina fysiska och mentala behov!

Vi använder oss av olika sångövningar och sjunger tillsammans på ett ändamålsenligt sätt för att minska stresshormonet kortisol. Samtidigt kommer vi att öka nivåerna av oxytocin och dopamin, vilka ger känslor av harmoni, lugn och gemenskap.

Det finns inga krav eller måsten och du jobbar utifrån dina förutsättningar och behov. Det spelar heller ingen roll om du har sjungit förut eller inte.

Våren 2019 kommer vi att ha fem stycken härliga pass med Djupgående sångterapi. Dessa pass kommer att kunna kombineras med tre kompletterande och förstärkande pass av Röstyoga, i Alingsås om du vill. Två fantastiska verktyg för välmående i ett paket. Du väljer om du vill vara med på både röstyoga & sångterapi eller en av dem. Vid anmälan kan du meddela om du önskar samåka med andra deltagare från Göteborg eller Alingsås.

Några av kommentarerna från tidigare Sångterapi-kurser:

Att fullständigt närvara i kroppen, känslor, tankar och ge utrymme för själen att läka på alla nivåer.

Det kändes som healing, en inre smekning. Verkligen skönt och frigörande.

Upphör aldrig att fascineras vad mycket muskulära spänningar som kan lösas upp av andning och ljudning. Uppskattade ditt mjuka, lugna och närvarande sätt att leda övningarna.

Många spänningar i kroppen släpper. Helene har stor kunskap, är lyhörd och positiv.

Fint att se vad det gör för rösten om jag provar mjukt och försiktigt. Sedan blev det som ett exempel för hur jag kan handskas med andra saker i livet också.

Namn och efternamn*

Mobilnummer*

Fullständig adress*


E-post*

Anmälan / beställning privatperson:Anmälan företag/skola/kör:Meddelande

Är du under 18år behövs målsmans underskrift, klicka så kommer en pdf på mail.

Jag önskar att INTE få löpande information om kurser och event, som skulle vara intressant för mig: