Singing Escape – Lördag 22 september

Den 22 september blir en lördag fylld av sång, energi och återhämtning. I vacker miljö, med god mat och varma bad kommer vi att njuta på Sankt Jörgen Park i Göteborg!

En lördag på Sankt Jörgen Park i Göteborg fylls med körsång, sångteknik och sångterapi & röstyoga-inspirerat pass. Räkna med en avslappnande tillflykt till lyxig miljö, varma bad, relax och god mat i kombination med sång i alla möjliga former!

Om man vill komplettera sin upplevelse med exempelvis en behandling går det bra att boka in detta mellan 13.00 och 15.30 när vi njuter av varma bad och relax i pool-loungen. Boka det i god tid direkt med Sankt Jörgen Park.

Några av de utvärderande kommentarerna efter tidigare Singing Escape:

Underbar blandning av sång, röstteori, röstterapi, vila och aktivitet. Underbar mat, vackra lokaler

En underbar helg. Stimulerande och inspirerande variation av olika röstaktiviteter. En go blandning för att hålla orken uppe. Rösten mår bra och har inte känt rösttrötthet på hela helgen.

Singing escape: 3 mars 

Utöver sångpassen ingår: 

Lördag:

  • Lunch med rawfoodinfluenser
  • Fikabuffé på eftermiddagen
  • Varma bad och relax i pool loungen
  • Fritt inträde till Sankt Jörgen Parks gym och utegym. 

Lördag: 9.00-18.00

Logi ingår ej.

Sångpassen är uppbyggda på ett förebyggande sätt för att vi ska kunna använda rösten hela dagen. Om man har problem med rösten bör man trots det avstå detta evenemang. Då rekommenderas antingen enskilda sånglektioner eller sångterapi i Sångfokus övriga verksamhet. 

Hela dagen genomsyras av avkoppling fri från krav och måsten. Alla är välkomna. Nybörjare som rutinerade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *