Sångfokus BOOT CAMP

Anmäl dig här

Det här är sånglektioner för den som vill sätta stort fokus på sin sångprocess, få struktur på sin övning, och samtidigt följa sin utveckling på ett oöverträffat sätt.  Sångfokus boot camp ger dig sånglektioner i ett helt nytt format.

Videolektioner

Du skickar in videolektioner, där du sjunger en låt till Sångfokus. Genom att filma dig själv får du en unik möjlighet  att följa dina framsteg, och arbetet som leder fram till en färdig film är också väldigt utvecklande. Du kan spela in din film oavsett tid på dygnet, var du än befinner dig!

När du har skickat in en videolektion får du en ljudfil till din mail där Sångfokus ger dig personlig respons. Du får också övningar och hjälp att hantera svårigheter precis som under en vanlig sånglektion. Om du har egna mål med din röst jobbar vi självklart utifrån det. Berätta om dem i videon. När du har fått din respons är det bara att sätta igång att öva inför nästa videolektion.

Boot camp-reflektion

Varje vecka skickar du in en Boot camp-reflektion, utifrån specifika frågor om dina övningstillfällen, som ett komplement till filmerna. På så sätt får du struktur på din övning och samtidigt insikter om dina framsteg och svårigheter. Sångfokus får dessutom möjlighet att stötta dig i ditt övande!

Teknikövningar

Sångfokus boot camp ger dig också tillgång till teknikövningar och träningsprogram som du kan använda obegränsat i ditt Boot Camp, för att hjälpa dig att stärka muskler som är viktiga när du sjunger.

När du fått din respons raderar Sångfokus din inskickade video.

Pris:

2 lektioner: 750 kr.

5 lektioner: 1750 kr.

10 lektioner: 3200 kr.

Respons på videolektion och Boot camp-reflektion kommer måndagen efter att du har skickat in dem. Det innebär att deadline är på söndagskvällar.

Innan du skickar in din första lektion ska kostnaden för antal anmälda lektioner vara betald.

Vid anmälan väljer du om du vill skicka in dina filmer varje eller varannan vecka. Dina lektioner löper ut, utan ersättning, två veckor efter att dina lektioner skulle ha varit inskickade, utifrån det tidsintervall som du valt. På så sätt får du dispens för exempelvis sjukdom. Sångfokus uppehållsveckor meddelas vid anmälan. Vid sjukdom och ev. bortfall från Sångfokus meddelas detta så snart möjlighet ges. Dina sånglektioner förlängs självfallet med bortfallets tid.  

Anmäl dig här