microphone-1172260_1280

Känner du dig begränsad i din röst eller får du dina åhörare att somna när du föreläser? Kanske får du ont i halsen efter att ha pratat mycket? Då är detta något för dig!

Att kunna utnyttja sina röstresurser är viktigt oavsett om det handlar om att slutföra en stor affär, entusiasmera en publik eller för att kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Att ha pondus och trovärdighet är viktigt i många situationer! Inte minst i positioner där kommunikation är A och O. Rösten är i många yrken ett redskap som säljer, slutför affärer, entusiasmerar och engagerar. Trots det är många som jobbar med liknande kommunikation begränsade i sina röstresurser.

Alla har säkert upplevt föreläsare som, trots ett givet intressant ämne, fått kvällens handlingslista att förvandlas till en spännande roman. Många har säkert också upplevt dess motsats. När ett ämne som tidigare verkat tråkigt och ointressant plötsligt har blommat upp och fått liv genom en entusiasmerande föreläsare. Hakor har tappats och timmar har förvandlats till sekunder. I det senare fallet är en sak säker:

  • Föreläsaren pratar inte entonigt.
  • Föreläsaren pratar inte med bara en volym.
  • Föreläsaren har inte en ansträngd talteknik som utmattar den mest rutinerade lyssnare.
  • Föreläsaren låter inte nervositet påverka passionen för ämnet.

Sångfokus kan hjälpa till att utveckla alla ovanstående punkter till en varierad, hälsosam och intressant talröst hos både dig, dina kollegor eller medarbetare!

Sångfokus kommer ut till arbetsplatsen och jobbar med röstutveckling och röstvård både i grupp och enskilt. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er.